Witam. Jestem Piotrek alias kleryk z Mielca. Były student informatyki na WSIiZ, obecnie pracuję w firmie zajmującej się outsourcingiem odzieży roboczej. W wolnym czasie, relaks z Joanną , słuchanie muzyki, przeważnie polski hip-hop, ale inne gatunki też mi czasem wpadają w ucho.
Moim pierwszym autem był Golf Mk2:
Od niego zaczęła się moja przygoda z grupa VAG. Po 3 latach przyszła pora na zmianę. No i zakupiłem audiolkę. Długo jej nie szukałem bo u siebie w Mielcu pod nosem trafił się niebrzydki egzemplarz.
Dane:
Marka: Audi
Model: 80 B4 AVANT
Rok produkcji: 1995
Silnik: 1,9 TDI 1Z
Przebieg: 248 tyś KM.
Wyposażenie:
- klimatyzacja
- ABS
- elektryczne, podgrzewane lusterka
- elektryczne szyby przednie
- centralny zamek pneumatyczny na 5 drzwi i wlew paliwa
- elektryczna regulacja świateł
- wspomaganie kierownicy
- immobilizer
- hak
Plany:
Powymieniać rzeczy, które tego wymagają od zaraz.
Na przyszły sezon jakieś alu 16'' lub 17'', możliwe że coś bliżej ziemi.
Zdjęcia
Jesień 2010:
Pierwsze zakupy. komplet prawie idealnych lamp na tył, ponieważ obecne są wszystkie zniszczone, popękane:
W międzyczasie wymontowałem schowek pasażera, gdyż urwana była klamka oraz popękany w środku. Od Niki-ego kupiłem sobie drugi, za który jeszcze raz dziękuję . Z 2 złożyłem jeden praktycznie idealny, jedynie od spodu troszkę go polutowałem bo ktoś go nieudolnie pokleił, a to jest nad nogami więc nie widoczne.
Tutaj zakupione kilka drobiazgów do wnętrza z vag-aso.pl :
Miałem chwilę w pracy więc skorzystałem z wolnego miejsca w ogrzewanej hali i zamontowałem lampki w rączkach. okazało się że zestaw jaki kupiłem to są 4 prawe rączki ale na szczęście można bez problemu przełożyć same lampki gówno uczyniłem.
Zestaw z ori wiązką plug&play:
Ostatnio zmieniony przez kleryk 2011-02-07, 22:29, w całości zmieniany 7 razy
Samochód: Audi Coupe
Silnik: 4.2 V8
Imię: Dominik Pomógł: 16 razy Wiek: 36 Dołączył: 09 Cze 2009 Posty: 2494 Skąd: DynóVW
Wysłany: 2010-10-11, 19:05
No widzę, że jednak ją wziąłeś. Wygląda całkiem ciekawie. Porobisz przy niej gówno należy i będzie gicior. Jak będziesz potrzebował jakichś części to daj znać bo znam paru odpowiednich gości.
miras [Usunięty]
Wysłany: 2010-10-11, 19:30
Naprawdę śliczna jest , piękny kolorek , ładna felga , oby długo służyła!
Samochód: 123 Pomogła: 77 razy Wiek: 40 Dołączyła: 21 Mar 2006 Posty: 1401 Skąd: 122
Wysłany: 2010-10-11, 21:21
dział AUDI pęka w szwach kolejny "swój człowiek" gratulacje i tfu tfu bezawaryjnego użytkowania !!!
R2_Łukasz [Usunięty]
Wysłany: 2010-10-11, 21:21
Przede wszystkim pogratulować zakupu widzę że szybko znalazłeś to gówno chciałeś to jest najważniejsze i jeszcze na miejscu, super powodzenia w nowym projekcie
o proszę, a jeszcze wczoraj w niej kielichy szpachlowałem
Gratuluję zakupu, nie ma to jak zdobyć coś na gówno się poluje I z zetorem, myśle że będziesz zadowolony
Samochód: Seat Ibiza Cupra i Skoda Superb
Silnik: 2.0 16V ABF i 1.9 AWX,
Imię: Paweł Pomógł: 31 razy Dołączył: 18 Sie 2006 Posty: 1490 Skąd: Kolbuszowa RKL
Wysłany: 2010-10-11, 22:46
też widziałem na allegro ją, wygląda bardzo ładnie, sam miałem taka czerwoną w kombi a w domu mamy drugą idento TDI też czerwoną hehe szybsze speedline widze na foto, mam trochę ciekawych fot Avantów pomodzonych jak coś kiedyś chłopaki z forum vwgolfa mi szukali
Samochód: Corrado US / Leon Cupra4
Silnik: VR6-prawie ABV / TDI-ARL
Imię: Kuba Pomógł: 13 razy Wiek: 42 Dołączył: 20 Cze 2009 Posty: 1134 Skąd: RZE
Wysłany: 2010-10-12, 07:16
Gratki za konkretny zakup w koncu audi to audi A na dodatek czerwony=szybszy wiec juz w ogole git
P.S teraz tylko czekac jak rodzina Ci sie powiekszy
ale przynajmniej nie zaskoczy to Twojej audioli
Samochód: Audi S4 & RS4
Silnik: 2.7 biT
Imię: Lucas :) Pomógł: 13 razy Dołączył: 28 Cze 2008 Posty: 1536 Skąd: Mielec
Wysłany: 2010-10-12, 15:17
No fajnie, ze jednak padlo na Audi Skoro sie na nia zdecydowales to wierze, ze stan minimum dobry
Tylko qrde znow bede z drugiej strony barykady mianowicie chodzi mi o kolor, bo czerwony to chyba najgorszy kolor dla Audi... no chyba, ze bedzie to prawdziwy "warjot", tak wiec nie masz wyjscia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum