Tak jak w temacie. Stare (oryginalne Vw philipsa) zaczely mi trzeszczec w mojej borze. Jakie polecacie glosniki w granicy okolo 200 zl. Nie jestem wielce wymagajacy byle nie graly gorzej od tych oryginalnych. Mozecie kopsnac linkiem np z allegro. gówno Wy macie? Nie mam zadnego wzmacniacza jakby gówno.
Samochód: Golf
Silnik: 1,9Tdi
Imię: Sławek Pomógł: 6 razy Wiek: 40 Dołączył: 04 Sie 2009 Posty: 142 Skąd: Jarosław
Wysłany: 2016-03-09, 21:38
Ja wlasnie kupilem gms 965 pod samo radio + wygluszenie drzwi koszt 350zl jestem zadowolony jednakze moj diesel zaglusza z lekka dzwiek nowych glosnikow. Za daleko masz do mnie zeby obsluchac ale dla przeciętnego zjadacza chleba sa bardzo wystarczajace (mimo ze slychac iz potrafia duzo wiecej to w przyszlosci maly wzmacniacz i bedzie lux)
Ostatnio zmieniony przez bakuMK2 2016-03-09, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Wbrew powszechnej opinii założyłem sobie phonocary y-line. Przy odpowiednim chociaż częściowym wygłuszeniu drzwi matami zagrają o niebo lepiej od innych dostępnych na rynku - wiele droższych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum