Samochód: 2 x B5
Silnik: 1.9 TDI i V6 Pb
Imię: Piotrek Pomógł: 4 razy Wiek: 32 Dołączył: 19 Maj 2012 Posty: 110 Skąd: Przeworsk
Wysłany: 2013-11-22, 08:15
Insignia ma RLU 12M(J?,X? nie mogę sobie przypomnieć) Druga Insignia gówno się pojawiła z tego gówno słyszałem w eterze ma rejestrację RDE. Ta na blachach lubaczowskich dzień w dzień kursuje na trasie Łańcut - Rzeszów.
Samochód: Jest królowa :)
Silnik: 1,9
Imię: Andrzej Pomógł: 24 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 545 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-11-22, 10:06
Tajga napisał/a:
Insignia ma RLU 12M(J?,X? nie mogę sobie przypomnieć) Druga Insignia gówno się pojawiła z tego gówno słyszałem w eterze ma rejestrację RDE. Ta na blachach lubaczowskich dzień w dzień kursuje na trasie Łańcut - Rzeszów.
Samochód: seat toledo I abf++ Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Gru 2011 Posty: 165 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-12-02, 00:20
krośnieńska drogówka ma Insignie RLS......
swoją drogą wyjątkowe imbecyle nią jeżdżą. Na szczęście mnie to omija bo znam te nieoznakowane radiowozy.
W Rzeszowie jest RDE 42RG i RLU 12UJ a trzeciej ja ani nikt z moich znajomych nie widział ;/
Imię: Andrzej Pomógł: 24 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 545 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-12-02, 09:50
beniu666 napisał/a:
swoją drogą wyjątkowe imbecyle nią jeżdżą. Na szczęście mnie to omija bo znam te nieoznakowane radiowozy.
W Rzeszowie jest RDE 42RG i RLU 12UJ a trzeciej ja ani nikt z moich znajomych nie widział ;/
Trzecia srebrna RZ i coś tam dalej, w sumie to blachy mają ze stilo założone, nie wiem jak to się ma prawnie.
Samochód: Audi Coupe/VW Bora
Silnik: 2.8 V6/2.0 8v
Imię: Bartek Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Kwi 2010 Posty: 162 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-12-02, 23:20
Ta srebrna Insignia RZ grasuje przeważnie na A4, tam ją widziałem ostatnio
Źrałka [Usunięty]
Wysłany: 2013-12-03, 11:46
Jasło rej. RMI 37545.
Widziałem ją na trasie Jasło-Nowy Żmigród i wczoraj w kierunku Krosna
Edit:
Hormon napisał/a:
beniu666 napisał/a:
Trzecia srebrna RZ i coś tam dalej, w sumie to blachy mają ze stilo założone, nie wiem jak to się ma prawnie.
Dzisiaj widziałem na podkarpackiej tą trzecią insygnie o rej: RZ44004
Ostatnio zmieniony przez 2013-12-12, 19:10, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2013-12-16, 15:34
beniu666 napisał/a:
tablice ze złotej astry II a nie ze stilo.
Właśnie może ktoś wie jak to ma się prawnie?
Czy to ważne czy ze stilo czy astry, ważne że wyłapałem taki myk.
A jeszcze mi się przypomniało, jeździ ford mondeo ITD ale srebrny. Rejestracje WI ..... Można go poznać po charakterystycznej tubie w grillu. Auto działa na takiej zasadzie jak ople policji.
A jeszcze mi się przypomniało, jeździ ford mondeo ITD ale srebrny. Rejestracje WI ..... Można go poznać po charakterystycznej tubie w grillu. Auto działa na takiej zasadzie jak ople policji.
a czy ona mierzy prędkość każdego nadjeżdżającego auta z przeciwka i robi foto ? bo kiedyś w okolicy nienadówki jechałem na przeciwko nich i miałem coś o 20 kilka km/h przekroczoną predkość i nie wiem czy mi nie przyjdzie coś ;/ czy jest szansa że nie przyjdzie ?
Ostatnio zmieniony przez zeniTh 2013-12-16, 15:49, w całości zmieniany 1 raz
Samochód: seat toledo I abf++ Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Gru 2011 Posty: 165 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-12-16, 16:55
tylko focus, mondeo i kangoo ma mieć taki sprzęt który robi fotki z ITD.
Policja na Podkarpaciu ogólnie ma takie auta, że o połowie nie słyszeliście
-focus sedan złoty a nawet kombi z hakiem!!!
-astra 3
-honda accord
-hyundaj bus nie pamietam modelu, szary, szyby tył smoła
-passat b6
-skoda superb I gen
-honda civic VII gen
-land rover
-autosan szary- codziennie jezdzi przez rzeszow 2 razy dziennie
-navara
nie mówiąc o tych bardziej pospolitych astra2, stilo, laguna, vectra, kia ceed(cywilny hatchback).
Do niedawna polonez caro RBR, polonez caro plus RZ, Espero RTA, Vectra B RZ
I wiele wiele innych typowych i mniej typowych...
Ostatnio zmieniony przez beniu666 2013-12-16, 16:56, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum