Samochód: 123 Pomogła: 77 razy Wiek: 40 Dołączyła: 21 Mar 2006 Posty: 1401 Skąd: 122
Wysłany: 2013-12-16, 22:09
ostatnimi czasy na trasie rzeszów - sędziszów
vectra czarna
mondeo granatowe/czarne
insygnia czarna
są dni że jedni jadą do rz a drudzy do sędziszow...szaleństwo jakieś
Samochód: w garażu
Silnik: w szopie
Imię: Sławek Pomógł: 8 razy Wiek: 34 Dołączył: 20 Lis 2009 Posty: 674 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-12-16, 22:39
No chłopaki ostro lataja dziur w kasie. Ostatnio doszlo do tego, że od skarbca na obwodnicy do wysokosci tesco. na poboczach stały 3 radiowozy z zatrzymanymi pacjentami. (wysokosc ul mieszka, potem leclerc i tesco) a mondeo to nawet po langiewicza jezdzi.
Ogolnie chlopaczkom cos juz sie jezdzic nie chce i lubia jezdzi podkarpacka i sikorskiego ( w jedna strone i druga) potrafia sie tak całymi dniami bawic. Na wieczór rozerwą sie na e4 do lancuta. A w lancucie znów nie próżnuje alfa. No ale ona tylko wieczorami.
Daja rade chlopaki
Ostatnio zmieniony przez Sławek 2013-12-16, 22:40, w całości zmieniany 1 raz
Samochód: Seat Ibiza Fl
Imię: Artur Pomógł: 20 razy Wiek: 33 Dołączył: 01 Cze 2010 Posty: 1169 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2013-12-23, 15:37
pic na wodę... Załóżcie sobie antyradar i też was nie namierzy. Jeżeli by tak było to nie dopuściliby urządzeń do policji. I to jak działają wideo rejestratory to pic na wodę napisany artykuł. Ale nawet jak jest ta średnia prędkość pirata to i tak jest przekroczona od przepisowej o więcej niż powinna być.
Jedynie się zgodzę z tym że jak policjant goni pirata na niewłączonych sygnałach świetlnych i dźwiękowych i przekracza linie ciągłą itp.
Ostatnio zmieniony przez artur_91.1991 2013-12-23, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Większość mieszkańców Polski jest uzależniona od samochodu więc na kim rząd ma zarabiać skoro nie na kierowcach Już niedługo będziesz mógł sobie zobaczyć całą swoją przejechaną trase bo na każdym kroku będą kamery, fotki itd...
Samochód: Audi Coupe/VW Bora
Silnik: 2.8 V6/2.0 8v
Imię: Bartek Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Kwi 2010 Posty: 162 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2016-02-27, 11:19
Słyszał ktoś albo widział jakiś nowy nieoznakowany radiowóz na Rzeszowie z tego gówno zrozumiałem ostatnio na CB od Marcela to ponoć jakieś Niebieskie Renault, blachy chyba RMI? ale nie wiem jaki model, bo już za daleko byłem. A po Rzeszowie jeżdżą 2 insignie, Ciemny brąz(RDE) i taka niebieska(chyba RLE ale nie jestem pewien), a srebrna szaleje od paru tygodni na Dębicy
Ta nowa Astra ma blachy RMI z tego gówno kojarzę
W dalszym ciągu aktywna jest żółta Laguna II RZE
Z nowości to znowu stawiają przy drodze żółte Kangoo ITD, i mondeo/focusa. Zazwyczaj trasa na Jarosław, okolice 629 km, 635 km.
Samochód: Audi Coupe/VW Bora
Silnik: 2.8 V6/2.0 8v
Imię: Bartek Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 24 Kwi 2010 Posty: 162 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2016-02-28, 10:31
Sławek napisał/a:
Ta insignia RZE srebrna to czesze w miescie: rejtana, obwodnica, lwowska
Zapewne tylko w weekend, wczoraj ich widziałem na Rzeszowie ale w tygodniu w ciagu dnia siedzą na Debicy, czasami z rana i calkiem popoludniu Rzeszów Krakowska, Świlcza, Trzciana, jeżdże tymi trasami codziennie to ich widzę i słysze o nich na cb
A rejony na Rzeszowie to różnie obstawiają, od paru tygodnii Lwowska i obwodnica lataja insignie brazowa i niebieska.
Samochód: Jest królowa :)
Silnik: 1,9
Imię: Andrzej Pomógł: 24 razy Wiek: 41 Dołączył: 20 Sty 2009 Posty: 545 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2016-03-07, 20:37
GOREK napisał/a:
To nie nowa tylko zmienili blachy znowu to ta gówno na RZ 44... śmigała
Oni ją pukneli i później nastąpiła zmiana tablic. A właściwie to przepieli z innego auta.
A gówno tam więcej sie dzieje to nie wiem, gwarancyjny serwis się skończył.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum